Χριστίνα ΖόμαΗ Χριστίνα Ζόμα αποφοίτησε από το τμήμα Λογοθεραπείας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Καλαμάτας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της πραγματοποίησε πιλοτική έρευνα με θέμα «Σύγκριση πραγματολογικών ικανοτήτων σε παιδιά με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές και σε παιδιά με Νοητική Υστέρηση». Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, αλλά και μετά το πέρας αυτών, παρακολούθησε συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες σχετικά με θέματα Λογοθεραπείας και ειδικής αγωγής. 

Από το 2011 έως και το 2013 συμμετείχε σε εθελοντικά προγράμματα του Κ.Ε.Φ.Υ.Α.Π. Καλαμάτας, στα SpecialOlympics 2011 και στο πρόγραμμα «Νεαροί Αθλητές» Special Olympics Hellas. 

Κατά το παρελθόν, έχει εργαστεί ως λογοθεραπεύτρια στο Κέντρο Λογοθεραπείας «Εύλογον» στην Αθήνα και ως συνοδός παιδιών με αυτισμό, στο φορέα Ε.Ε.Π.Α.Α. Κατά το παρόν εργάζεται ως  λογοθεραπεύτρια σε διάφορους τομείς του ιδιωτικού τομέα. Στο  κέντρο «Ανάπτυξη» παρέχει τις υπηρεσίες της  στο τμήμα της Λογοθεραπείας.

 

Το Έργο μας

my gallery front

Επικοινωνία

"Ανάπτυξη" Καλαμάτας

Βασ. Όλγας 23 - Καλαμάτα

Τηλ. 2721028954

"Ανάπτυξη" Μεσσήνης

Δημ. Παύλου Πτωχού 10 - Μεσσήνη

Τηλ. 2722024065

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.