Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως στο διεπιστημονικό δυναμικό της ομάδας του κέντρου ΑΝΑΠΤΥΞΗ προστέθηκε ακόμα μια πολύτιμη ειδικότητα. Τις υπηρεσίες της πλέον στον χώρο μας θα παρέχει και η Δέσποινα Α. Μπαστάκη MD, PhD Παιδίατρος- Αναπτυξιολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Παν. Υπότροφος Αναπτυξιακής & Συμπεριφορικής Παιδιατρικής Νοσ. Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Η Αναπτυξιακή & Συμπεριφορική Παιδιατρική είναι η υποειδικότητα της Παιδιατρικής που ασχολείται με τη μελέτη της ψυχοκινητικής ανάπτυξης των παιδιών και αξιολογεί τομείς που αφορούν π.χ.  την αδρή κινητικότητα, τους λεπτούς χειρισμούς, την ανάπτυξη του λόγου, της ομιλίας και της επικοινωνίας, την κοινωνικότητα, την συναισθηματική ανάπτυξη, την αυτοεξυπηρέτηση και τη συμπεριφορά του παιδιού.

Η κα Μπαστάκη θα παρέχει τις υπηρεσίες της όχι μόνο στα παιδιά που παρακολουθούνται από το κέντρο μας, αλλά θα  δέχεται και περιστατικά εκτός αυτού, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες της Καλαμάτας, αλλά και των γύρω περιοχών. Έπειτα από κάθε αξιολόγηση, θα γίνεται εκτίμηση των αποτελεσμάτων και συγγραφή αναλυτικής έκθεσης.

Η επόμενη επίσκεψη έχει προγραμματιστεί  για τις 14 Ιουλίου.  Οι  αξιολογήσεις θα γίνονται κατόπιν ραντεβού στα τηλ. επικοινωνίας. Θα είναι τιμή μας να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Μετά τιμής,

 

 

Καρόλα Folle – Αλέπη

Κλιν. Ψυχολόγος MSc – Παιδοψυχολόγος

Λογοθεραπεύτρια

Διευθύντρια του Κέντρου ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:

Bασ. Όλγας  23

24100  Καλαμάτα

Τηλ. 2721028954

       2721088634

ΜΕΣΣΗΝΗ:

Δημ. Π. Πτωχού 10

(Ε.Ο. Καλαμάτας – Πύλου)

24200 Μεσσήνη

Τηλ. 2722024065

Το Έργο μας

my gallery front

Επικοινωνία

"Ανάπτυξη" Καλαμάτας

Βασ. Όλγας 23 - Καλαμάτα

Τηλ. 2721028954

"Ανάπτυξη" Μεσσήνης

Δημ. Παύλου Πτωχού 10 - Μεσσήνη

Τηλ. 2722024065

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.